'Degradatiekandidaat nummer één' houdt vertrouwen in Lukkien: 'Gaat wat ver...'

'Degradatiekandidaat nummer één' houdt vertrouwen in Lukkien: 'Gaat wat ver...'

18-02-2021 12:37
48

FC Emmen blijft vertrouwen houden in trainer, ondanks de slechte positionering in de Eredivisie: de ploeg staat op de laatste plaats. Voorzitter Ronald Lubbers geeft echter geen garanties over de toekomst van Lukkien in Emmen.

"We zijn overduidelijk degradatiekandidaat nummer één, met stip", begint Lubbers in gesprek met de NOS. "Maar je kunt beter ophouden met sporten als je dat accepteert en zegt: het is maar zo." De positie van trainer Lukkien staat niet ter discussie, geeft de voorzitter aan. "Het vertrouwen is er nog, over en weer. We hebben met elkaar hele mooie tijden beleefd. Dit seizoen gaat het minder, maar we hebben allemaal fouten gemaakt. Om hier de trainer de schuld van te geven, dat gaat me wat te ver..."

De spelersgroep heeft het vertrouwen in Lukkien ook uitgesproken, al is daar op het veld tot nu toe nog maar weinig van te zien. Garanties over de toekomst durft Lubbers niet te geven. "De intentie is er om het seizoen met Lukkien af te maken, maar 100 procent weet je dat nooit. Er moet natuurlijk nog wel een bepaalde wisselwerking zijn. Tussen mij en Dick zal dat geen probleem zijn, maar met de spelersgroep weet je dat nooit", stelt Lubbers.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie