Van den Brom krijgt bericht in Belgische krant mee: 'Dochter al beetje in paniek'

Van den Brom krijgt bericht in Belgische krant mee: 'Dochter al beetje in paniek'

19-02-2021 17:47
48

Volgens Belgische media is het erop of eronder voor John van den Brom bij RKC Genk, maar zelf ziet hij dat niet zo. Wel wil Van den Brom alles doen om de situatie zo snel mogelijk om te draaien.

Het Laatste Nieuws schetste vrijdag dat het zomaar klaar kan zijn voor Van den Brom als Genk zondag verliest van Beerschot. "Ja, ik heb bij jullie geloof ik gelezen dat het van moeten is", zegt Van den Brom in dezelfde krant. "Mijn dochter was al een beetje in paniek. Maar als ik hier met de mensen zoals Dimitri (technisch directeur De Condé, red) of de voorzitter (algemeen directeur Peter Croonen, red) praat, heb ik niet het gevoel dat het resultaat zondag bepalend is voor mijn toekomst."

Van den Brom snapt wel waar de kritiek vandaan komt. "Maar als het minder gaat, heb je gezeik. Zo gaat dat in elke club. Of denk je dat Koeman bij Barcelona prettige vragen krijgt? Wat zij wel eisen en dat eis ik ook, is dat we zondag met een over-mijn-lijk-mentaliteit op dat veld staan. We moeten onszelf belonen en tonen wij het gewoon waard zijn om ons plekje in play-off 1 in te nemen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en YouTube!

Plaats een reactie