Van de Beek op ongelukkig moment geblesseerd: 'We denken en hopen het'

Van de Beek op ongelukkig moment geblesseerd: 'We denken en hopen het'

19-02-2021 20:10
32

Het is nog onduidelijk of Donny van de Beek komend weekend speelminuten kan maken bij Manchester United. De middenvelder uit Nijkerkerveen ondervindt last van een blessure en moet het thuisduel met Newcastle United mogelijk aan zich voorbij laten gaan.

Donderdag was Van de Beek ook al niet van de partij toen United het in de Europa League opnam tegen Real Sociedad. De timing van de lichte blessure van de Nederlander is zeer ongelukkig, omdat Paul Pogba er een paar weken uit ligt en ook Scott McTominay niet geheel klachtenvrij is. Van de Beek had dus uitzicht op speeltijd in de Premier League.

Ole Gunnar Solskjaer, de manager van The Mancunians, heeft nog hoop. "We denken en hopen dat zowel Donny als Edinson Cavani er bij kunnen zijn, maar daar zijn we niet zeker van", zegt hij op de clubsite. "Misschien één van de twee, misschien allebei, maar misschien ook niemand. Het zijn van die beslissingen die je op het allerlaatste moment pas kunt maken."

Tot dusver stond Van de Beek pas in twee competitiewedstrijden aan de aftrap. De voormalig Ajacied heeft nog niet kunnen laten zien waarom hij in de basis van Manchester United thuis zou moeten horen.