'Ik hoop als een betere speler terug te keren naar Feyenoord'

'Ik hoop als een betere speler terug te keren naar Feyenoord'

Gepubliceerd: zaterdag 20 februari 2021 om 10:39za 20-02-2021 om 10:39

Laatste update: zaterdag 20 februari 2021 om 12:53za 20-02-2021 om 12:53

Bij Feyenoord kwam Ramon Hendriks er niet aan te pas, maar bij NAC Breda heeft hij al snel zijn plekje af weten te dwingen. Een verhuurperiode was het beste voor de talentvolle verdediger. 

Hendriks speelde bij Feyenoord voornamelijk bij O21, maar dat elftal lag stil vanwege de coronacrisis. Wedstrijden werden niet gespeeld, de trainingen werden afgewerkt in groepjes van vier man.

"Ik heb wel een aantal keer met het eerste meegetraind maar telkens haalde ik net niet de wedstrijdselectie. Dat is prima, keuze van de trainer (Dick Advocaat, red.). Ik denk dat het voor iedereen een teleurstelling is als je niet bij de eerste selectie komt, terwijl je daar wel af en toe meetraint", zegt Hendriks tegen RTV Rijnmond. "Maar het was niet zo en dat is prima, dan moet je aan jezelf werken en beter worden. Dat doe ik nu bij NAC en dan hoop ik als een betere speler terug naar Feyenoord te gaan."

Hendriks hoopt na zijn NAC-tijd met meer bagage terug te keren bij Feyenoord. "Ik ben blij met de jongens om me heen, ik ben hier goed opgevangen. Ik wist wel dat er hier kansen lagen om te spelen, dan is het aan mij om in de trainingen aan trainer Maurice (Steijn, red.) te laten zien dat ik goed genoeg ben. Dat heb ik vrij snel gedaan."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws