Nog geen duidelijkheid over blessure Schöne: 'Dat gaan we horen'

Nog geen duidelijkheid over blessure Schöne: 'Dat gaan we horen'

Gepubliceerd: zondag 21 februari 2021 om 18:01zo 21-02-2021 om 18:01

Laatste update: zondag 21 februari 2021 om 18:01zo 21-02-2021 om 18:01

SC Heerenveen-trainer Johnny Jansen kan na de wedstrijd tegen rivaal FC Groningen (1-1) nog geen uitspraken doen over de blessure van Lasse Schöne. De middenvelder bleef na de rust in de kleedkamer achter met liesklachten.

Jansen durft nog geen uitspraken te doen over de blessure van Schöne, die sinds kort onder contract staat in Friesland. "Dat zullen we morgen bespreken", vertelt hij in gesprek met ESPN. "Dat gaan we horen, daar kan ik je nog niets over zeggen."

De Heerenveen-trainer baalt ervan dat zijn ploeg de voorsprong uit handen gaf. "Ik heb er geen goed gevoel bij. We hadden hier vandaag gewoon moeten winnen, daar zijn we niet in geslaagd. In de eerste helft vond ik ons goed voetballen", geeft hij aan. De vermoeidheid speelde een rol: Heerenveen had het in de tweede helft lastig. "Het tankje ging leeg. Groningen was in de tweede helft gewoon beter dan wij."

Of het wat te maken had met de doordeweekse bekerwedstrijd tegen Feyenoord? Jansen denkt van wel. "Dat is een heel gemakkelijk excuus. Je denkt dat het wel zo is. Ondanks dat vind ik dat we in de tweede helft de kansen kregen. Maar het was te slordig, niet goed genoeg."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws