'Niet aan mij om Schmidt een rare vent te vinden of niet, ik vind hem wel aardig'

'Niet aan mij om Schmidt een rare vent te vinden of niet, ik vind hem wel aardig'

Gepubliceerd: zondag 21 februari 2021 om 20:54zo 21-02-2021 om 20:54

Donyell Malen snapt wel dat Roger Schmidt voorzichtig is met de spelers van PSV. Tegen Vitesse goochelde de Duitser met zijn opstelling. Onder meer Malen werd buiten de basis gelaten.

"De trainer probeert ons te managen", zegt Malen tegen de NOS. "Vandaag koos hij ervoor om er een paar spelers uit te laten. Gelukkig pakte het goed uit. Het is wat het is, de trainer maakt de beslissingen."

"Hij zei dat er veel drukke weken zijn met veel wedstrijden en dat donderdag heel belangrijk is", doelt Malen op de wedstrijd tegen Olympiakos. "Vandaag natuurlijk ook, maar het is belangrijk dat iedereen scherp is. Je zag dat we met de frisse krachten over ze heen kunnen lopen. Hij geeft om ons als spelers. We zijn geen poppetjes voor hem."

De verslaggever van de NOS zegt gekscherend dat Schmidt een 'aparte vent' is. "Hij is trainer om een reden. Hij heeft het vak gestudeerd en veel clubs gehad", countert Malen. "Dus het is niet aan mij om te zeggen of ik het een rare vent vind of niet. Ik vind hem wel aardig."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws