Perez en Van Gangelen reageren op ultrakort interview Malen: 'Soms hard werken'

Perez en Van Gangelen reageren op ultrakort interview Malen: 'Soms hard werken'

Gepubliceerd: maandag 22 februari 2021 om 13:43ma 22-02-2021 om 13:43

Het interview met Donyell Malen na PSV - Vitesse was zondagavond onderwerp van gesprek in de studio van ESPN. Kenneth Perez en Jan Joost van Gangelen zet vraagtekens bij de manier waarop de 22-jarige spits zich presenteerde.

Malen gaf ultrakorte antwoorden, waardoor het interview snel was afgelopen en er werd teruggeschakeld naar de studio. "De ene speler is makkelijker te interviewen dan de andere, hè Kenneth", richtte presentator Jan Joost van Gangelen zich tot analist Kenneth Perez.

"Jullie hebben het soms lastig, moeten hard werken", reageert Perez met een glimlach. "Als ik deze teksten van Malen hoor en dan iemand als Steven Berghuis zie..." Van Gangelen: "Berghuis heeft een goede inhoudelijke analyse en Malen is meer een spits die goals wil maken."

Uiteindelijk maakt het weinig uit, voegt Perez eraan toe. "Het gaat erom hoe goed je bent als voetballer en niet hoe je voor een camera staat, maar soms is het wel lekker als een speler echt iets toevoegt aan een interview."

Marciano Vink is fan van Malen. "Voor de Nederlandse competitie is hij echt een superspeler. De toekomst zal uitwijzen wat zijn plafond is, maar voor PSV is hij echt van levensbelang." Perez vindt hem 'geen Haaland, Mbappé of Lewandowski'. "Nee, dat hoef je niet met elkaar te vergelijken."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws