VVV kan verzoek De Koning nog niet inwilligen: 'Dat is Hans zijn goed recht'

VVV kan verzoek De Koning nog niet inwilligen: 'Dat is Hans zijn goed recht'

Gepubliceerd: dinsdag 23 februari 2021 om 07:42di 23-02-2021 om 07:42

VVV-Venlo weet nog niet of het verder wil met Hans de Koning. Volgens algemeen directeur Marco Bogers vinden de Limburgers het te vroeg om te bepalen of het aflopende contract van de zestigjarige trainer wordt verlengd.

"Wij vinden het nu te vroeg om het te hebben over de positie van de hoofdtrainer van komend seizoen omdat het een zorgvuldig proces is", zegt Bogers tegen L1.  De Koning heeft bij de directie van VVV aangegeven dat hij duidelijkheid wil over zijn contract, maar die duidelijkheid kan de club nog niet geven. "Ook omdat we nog niet weten in welke divisie we komend seizoen spelen."

"Wij nemen daar de tijd voor, maar het is Hans zijn goede recht om te bepalen waar hij na dit seizoen trainer wil zijn", vervolgt Bogers. "Wij zijn er nog niet uit. We hebben net de eerste seizoenshelft geëvalueerd en willen de volgende evaluatie ook grondig doen. Overigens wil het niet zeggen dat hij geen kandidaat is."

De Koning was zaterdag nog mysterieus over zijn toekomst in De Koel. "Rondom mij spelen er ook wel wat dingen", liet hij weten. VVV staat momenteel vijftiende in de Eredivisie en wist de halve finale van de KNVB Beker te bereiken.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Moet VVV verlengen met De Koning?

(670 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws