Gemengde gevoelens bij Advocaat: 'Begrijp dat fans daar ontevreden over zijn'

Gemengde gevoelens bij Advocaat: 'Begrijp dat fans daar ontevreden over zijn'

Gepubliceerd: dinsdag 23 februari 2021 om 15:13di 23-02-2021 om 15:13

Feyenoord-trainer Dick Advocaat weet nog niet of hij een beroep kan doen op Justin Bijlow in het Eredivisie-duel bij FC Groningen. De Kleine Generaal hoopt in het hoge noorden de eerste uitzege van dit kalenderjaar te boeken.

Feyenoord speelde zondag nog met 2-2 gelijk op bezoek bij FC Twente, na een 2-0 achterstand. "Hoe wij de kansen en de goals weggaven, dat mag echt niet op dit niveau", zegt Advocaat op de clubsite. "Ik kan begrijpen dat de supporters daar net als wij ook ontevreden over zijn. Qua scherpte en concentratie moet het gewoon beter, dat weten de jongens zelf ook."

De trainer is desondanks te spreken over het feit dat Feyenoord zich toch nog terug knokte. De Rotterdammers veroverden dit seizoen liefst zestien punten na een achterstand. "Dat geeft aan hoe goed deze groep in mentaal opzicht in elkaar steekt. Dat hebben ze in de anderhalf jaar dat ik er zit vaak genoeg bewezen en daar moet ik ze ook een compliment voor maken."

Advocaat beschikt tegen Groningen over een nagenoeg fitte selectie. Alleen João Teixeira is nog niet inzetbaar. Bijlow deed dinsdag de hele training mee, maar er wordt pas later besloten of hij kan spelen woensdag.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wat wordt FC Groningen - Feyenoord?

(449 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws