Kuipers en Gözübüyük krijgen de leiding over cruciale Europa League-returns

Kuipers en Gözübüyük krijgen de leiding over cruciale Europa League-returns

Gepubliceerd: dinsdag 23 februari 2021 om 18:12di 23-02-2021 om 18:12

Er zijn deze week twee Nederlandse scheidsrechters actief in de Europa League. Björn Kuipers en Serdar Gözübüyük reizen naar respectievelijk Piraeus en Leicester af om aldaar een wedstrijd in de laatste 32 in goede banen te leiden.

Kuipers is aangesteld bij de wedstrijd tussen Arsenal en Benfica. Die wedstrijd wordt niet in het Emirates Stadium in Londen gespeeld, maar in het Karaiskákisstadion in Piraeus. De scheidsrechter uit Oldenzaal wordt geassisteerd door Sander van Roekel, Erwin Zeinstra, Danny Makkelie, Pol van Boekel (VAR) en Rob Dieperink (AVAR). De heenwedstrijd eindigde in 1-1.

Het treffen tussen Leicester City en Slavia Praag staat onder leiding van Gözübüyük en zijn assistenten, Johan Balder en Joost van Zuilen. Jeroen Manschot is vierde official, terwijl Dennis Higler en Bas Nijhuis als VAR achter de schermen plaats zullen nemen. De twee ploegen speelden vorige week doelpuntloos gelijk.

Ook bij de wedstrijd tussen Manchester United en Real Sociedad is er sprake van Nederlandse inbreng. Allard Lindhout is vierde official, terwijl Kevin Blom en Jochem Kamphuis als video-assistenten van scheidsrechter Lawrence Visser uit België.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws