Raiola reageert op kritiek: 'Ik werk voor mensen die me geen parasiet vinden'

Raiola reageert op kritiek: 'Ik werk voor mensen die me geen parasiet vinden'

Gepubliceerd: dinsdag 23 februari 2021 om 19:32di 23-02-2021 om 19:32

Mino Raiola is niet blij dat hij ervan beschuldigd wordt een geldwolf te zijn. De zaakwaarnemer van diverse grote sterren, waaronder Matthijs de Ligt en Zlatan Ibrahimovic, denkt dat mensen anders naar zijn werkzaamheden zouden moeten kijken.

De Nederlands-Italiaanse agent krijgt vaak kritiek op zijn vermeende gierigheid. "Het is niet fijn om altijd hetzelfde vooroordeel te moeten horen", zegt Raiola in een groot interview met de BBC. "Maar misschien kunnen de mensen zich eens afvragen hoe het kan dat een man die gierig en slecht is, toch zo geliefd is bij zijn spelers en dat ze allemaal bij hem willen blijven."

Het gaat Raiola niet in de koude kleren zitten, zo geeft hij toe. "Ik zou liegen als ik zou zeggen dat het niet zo was. Hoe kunnen mensen zeggen dat ik geen goede zaakwaarnemer voor Zlatan ben? De enige die daar iets over kan zeggen is Zlatan zelf. Ik heb geen macht en invloed en probeer gewoon de beste deal voor mijn cliënt te bewerkstelligen."

De voetballers die in de stal van de zaakwaarnemer uit Haarlem zitten, lopen met hem weg en dat vindt hij het belangrijkste. "Ik zorg ervoor dat ze alles hebben en krijgen wat ze willen en dat weten mensen vaak niet. Mijn spelers noemen me geen parasiet en ik werk voor hen, niet voor iemand anders. Dat is het enige wat voor mij telt."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wat vind jij van Raiola?

(1287 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws