Breaking news

LIVE: sc Heerenveen en Ajax strijden om bekerfinale, Ajax start met Schuurs

'Onder meer Spurs en BVB 'potential suitors' van doelman Henderson'

'Onder meer Spurs en BVB 'potential suitors' van doelman Henderson'

Gepubliceerd: dinsdag 23 februari 2021 om 21:38di 23-02-2021 om 21:38

Laatste update: dinsdag 23 februari 2021 om 21:53di 23-02-2021 om 21:53

Dean Henderson maakte tijdens het seizoen 2019/2020 furore als huurling van Sheffield United, maar speelt inmiddels weer tweede viool bij Manchester United, achter David De Gea. De 23-jarige doelman heeft echter tal van opties, als hij besluit om The Red Devils te verlaten, meldt Sky Sports.

Volgens het medium is er een forse lijst met 'potential suitors', met Tottenham Hotspur en Borussia Dortmund als meest aansprekende namen. Vooral Tottenham Hotspur houdt zijn ogen open voor een nieuwe keeper: Hugo Lloris is al jarenlang de eerste keus in Noord-Londen, maar gaat komende zomer zijn laatste contractjaar in.

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjaer zit een beetje in zijn maag met Henderson. De doelman tekende afgelopen zomer – na zijn terugkeer uit Sheffield – een vijfjarige verbintenis, maar is dit seizoen slechts mondjesmaat in actie gekomen. Concurrent De Gea ligt ook nog twee jaar vast én verdient ruim vier ton per week op Old Trafford. Sky Sports sluit dan ook niet uit dat Manchester United ervoor kiest om Henderson nog eens te verhuren.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws