Rangers hard op weg naar de titel, Celtic-manager dient ontslagbrief in

Rangers hard op weg naar de titel, Celtic-manager dient ontslagbrief in

Gepubliceerd: woensdag 24 februari 2021 om 08:29wo 24-02-2021 om 08:29

Laatste update: woensdag 24 februari 2021 om 08:30wo 24-02-2021 om 08:30

Neil Lennon heeft ontslag genomen bij Celtic. De manager, die met Celtic meerdere prijzen won, weet het niveau van de afgelopen seizoenen niet te halen dit jaar. Het Rangers van Steven Gerrard is hard op weg naar de titel en staat inmiddels achttien punten voor op de eeuwige rivaal.

"We kennen een erg lastig seizoen en het is natuurlijk erg frustrerend en teleurstellend dat we niet hetzelfde niveau kunnen halen als eerder", geeft Lennon in een reactie op de clubwebsite van Celtic aan. "Ik heb hard gewerkt, als altijd, om te proberen dingen om te draaien. Jammer genoeg is dat niet gelukt."

Lennon heeft zijn ontslagbrief ingediend en vertrekt per direct bij de groen-witten uit Glasgow. "De club zal altijd onderdeel van me blijven. Ik blijf voor heel mijn leven een Celtic-supporter en wil niets dan het beste voor de club. Ik wil de mensen bij de club bedanken", sluit hij af.

De assistent van Lennon - John Kennedy - neemt de taken op interim-basis van hem over, terwijl Celtic op zoek gaat naar een nieuwe trainer.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws