Nieuws uit Breda: NAC haalt oude bekende terug als trainer O21-elftal

Nieuws uit Breda: NAC haalt oude bekende terug als trainer O21-elftal

Gepubliceerd: donderdag 25 februari 2021 om 11:13do 25-02-2021 om 11:13

Rob Penders keert terug bij NAC Breda. De voormalig aanvoerder van de club wordt de nieuwe trainer van de O21. Hij was in het verleden al assistent bij het eerste elftal en keert na een afwezigheid van twee jaar terug naar NAC.

Dat maakt de club via officiële kanalen bekend. Penders heeft een contract getekend tot medio 2023. De voormalig verdediger kwam in het verleden elf seizoenen uit in het shirt van NAC en groeide uit tot aanvoerder. De teller stokte pas bij meer dan 300 officiële duels in het shirt van de club. 

"Uiteraard ben ik erg blij met mijn terugkeer bij NAC. Twee jaar geleden is er wel iets vervelends voorgevallen, maar daar heb ik altijd heel nuchter ingestaan", doelt Penders in een eerste reactie op zijn vertrek bij NAC. "Afgelopen jaar ben ik ongeveer vijf keer terug geweest en dat voelde altijd goed. Het was altijd een warm welkom en fijn om iedereen weer te zien. Ik sta te popelen om weer aan de slag te gaan als trainer en zeker met een Onder 21-elftal. Als dat dan bij NAC mogelijk is, is dat helemaal mooi."

NAC-directeur Eric Hellemons is tevreden met de terugkeer van Penders. "Met Rob halen we wederom een clubicoon naar huis. Hij is een zeer ervaren trainer met veel specifieke competenties en kwaliteiten. Door zijn ervaring bij NAC 1 kan hij als geen ander de jonge jongens meegeven wat er daar gevraagd wordt."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws