De Koning reageert op VVV-vertrek: 'Doet pijn, heb het ontiegelijk naar mijn zin'

De Koning reageert op VVV-vertrek: 'Doet pijn, heb het ontiegelijk naar mijn zin'

Gepubliceerd: donderdag 25 februari 2021 om 11:56do 25-02-2021 om 11:56

Hans de Koning treedt na dit seizoen af bij VVV-Venlo en legt in een openhartig interview met het clubkanaal van de club uit Limburg uit waarom. Hij zag te weinig toekomstperspectief bij VVV en liet de clubleiding daarom weten na dit seizoen te vertrekken.

"Het doet me pijn, ik had het ontiegelijk naar mijn zin", begint De Koning het gesprek. "Ik had met Stan (Valckx, red.) en Marco (Boogers, red.) twee weken geleden een overleg, over hoe de toekomst eruit zou zien. Daar kon de club me geen duidelijkheid over verschaffen. Ik weet hoe het in het voetbal werkt. Ik kan niet wachten tot eind april, begin mei. Dan zijn alle dingen die je eventueel aan kan pakken, al vergeven. Ik ben te ambitieus om in juni weer thuis te zitten."

Het was voor De Koning aanleiding om na dit seizoen te vertrekken uit Venlo. "Dat is de reden dat ik gezegd heb: sorry, dan ga ik voor mezelf een nieuwe uitdaging zoeken. Er speelt op dit moment nog niets", geeft hij aan. Zijn zaakwaarnemers zijn af en toe wel gepolst door andere clubs. "Er zijn altijd vragen: hoe is je status? Die status is via mijn zaakwaarnemers doorgegeven aan die clubs, maar ik heb nog niets gehoord", sluit De Koning af.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws