Teamgenoot positief over Hendrix: 'Hij wil dat we Russisch met hem spreken'

Teamgenoot positief over Hendrix: 'Hij wil dat we Russisch met hem spreken'

Gepubliceerd: donderdag 25 februari 2021 om 16:42do 25-02-2021 om 16:42

Laatste update: donderdag 25 februari 2021 om 16:50do 25-02-2021 om 16:50

Spartak Moskou-doelman Artyom Rebrov is onder de indruk van Jorrit Hendrix. De 36-jarige routinier looft de houding van Hendrix buiten het veld en ziet zijn kwaliteiten op het veld.

Als Rebrov in gesprek met Sport-Express wordt gevraagd naar de komst van Hendrix, reageert hij positief. "Hij wil Russisch leren. Hij spreekt Frans, Spaans, Engels, Duits. Jorrit wil ook dat we Russisch met hem spreken. Quincy (Promes, red.) vroeg dat ook toen hij hier in de eerste instantie kwam. Het is te zien dat hij niet alleen salaris krijgt en wil voetballen hier. Hij wil communiceren met mensen. Hij vindt het hier echt leuk."

Rebrov is ook lovend over de kwaliteiten van Hendrix op het veld. "Misschien waren die in de wedstrijd tegen Dinamo Moskou (de wedstrijd waarin Hendrix debuteerde, red.) niet merkbaar. Ik zal niet zeggen dat het veld toen slecht was, maar de bal stuiterde erg en het leek erop dat hij zich daardoor vergiste. Op het trainingskamp, waar de velden strak zijn, waren de kwaliteiten van Hendrix meer te zien. Maar hij moet zijn kwaliteiten op het veld laten zien en het team helpen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws