Henry stapt aantal dagen na geruchten uit Engeland op bij CF Montréal

Henry stapt aantal dagen na geruchten uit Engeland op bij CF Montréal

Gepubliceerd: donderdag 25 februari 2021 om 19:08do 25-02-2021 om 19:08

Thierry Henry vertrekt als trainer van het Canadese CF Montréal. De Fransman heeft zijn contract bij de Major League Soccer-club ingeleverd vanwege 'persoonlijke omstandigheden'. Opvallend: een aantal dagen geleden werd hij nog gelinkt aan de openstaande functie bij AFC Bournemouth.

"Ik heb deze beslissing met pijn in mijn hart genomen", reageert Henry op de clubwebsite van Montréal op zijn vertrek. "Het laatste jaar is voor mij persoonlijk een extreem moeilijke geweest. Door de wereldwijde pandemie kon ik mijn kinderen niet zien. Door de huidige restricties zouden de komende maanden in de Verenigde Staten niet anders zijn."

Henry geeft aan dat het missen van zijn kinderen hem teveel moeite kost. "Daarom heb ik besloten terug te keren naar Londen. Ik wil de fans, spelers en staf bedanken, ze hebben me welkom laten voelen."

Het nieuws komt een aantal dagen nadat Henry in Engeland gelinkt werd aan Bournemouth, dat een tijd terug afscheid nam van manager Jason Tindall. Het lijkt voor Henry een uitgelezen mogelijkheid om dichter bij huis weer aan de slag te gaan.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws