Ten Hag beroept zich op wijsheid: 'Volgens mij is het stadion naar hem vernoemd'

Ten Hag beroept zich op wijsheid: 'Volgens mij is het stadion naar hem vernoemd'

Gepubliceerd: donderdag 25 februari 2021 om 19:43do 25-02-2021 om 19:43

Erik ten Hag heeft zich nog lang niet rijk gerekend, ondanks de 1-2 zege van Ajax op Lille OSC in de Europa League. De Amsterdammers zijn met een voorsprong aan de return in eigen huis begonnen, maar de Ajax-trainer wilde dat zijn ploeg de wedstrijd benaderde alsof het nog 0-0 was.

Ten Hag wilde niet speculeren op een gelijkspel, liet hij vooraf weten aan ESPN. "Dat verwacht ik van ze. Of laat ik het zo zeggen: ik eis het van ze. Wij willen deze wedstrijd winnen. Dat betekent dat we beter moeten zijn dan vorige week", liet hij voor de wedstrijd weten. "Het gaat nog steeds om – ik weet niet wie dat ooit zei – als je de bal hebt, kan de tegenstander niet scoren. Volgens mij is het stadion naar hem vernoemd..."

De trainer was echter ook op zijn hoede voor Lille, hoewel Ajax erin slaagde om de koploper van Frankrijk thuis te verslaan. "Ze zullen een hoger niveau willen halen. Ik heb tegen de ploeg gezegd: ze waren niet goed, maar dat kwam ook door ons. Ze zullen hun huiswerk gedaan hebben, bij ons moet het ook beter", voegde Ten Hag toe in gesprek met RTL7.

De koplopers van Nederland en Frankrijk hebben om 18.55 uur afgetrapt. Ajax had het lastig, maar ging met een 1-0 voorsprong de rust in.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Europa League Ajax

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws