'Zondag gaan we naar PSV, willen laten zien dat we de beste zijn'

'Zondag gaan we naar PSV, willen laten zien dat we de beste zijn'

Gepubliceerd: donderdag 25 februari 2021 om 21:44do 25-02-2021 om 21:44

Erik ten Hag is trots op de prestatie van Ajax. Het zegt volgens de Tukker veel dat zijn ploeg in staat is om de koploper van Frankrijk uit de Europa League te kegelen.

"Als je twee keer wint van de nummer één van Frankrijk, is dat een hele grote prestatie", zegt Ten Hag tegen ESPN. "Vorige week speelden we de perfecte wedstrijd, behalve dat we achter kwamen en eerder hadden moeite scoren. Vandaag ging dat moeizamer, dan breng je deze ploeg in hun kracht. Dat hadden we niet toe moeten staan. Je ziet dat deze ploeg kan schakelen naar een andere manier van winnen."

Toch is niet alles hosanna, Ajax was bij vlagen zeer slordig. "Je kunt niet altijd goed voetballen. Dat moet je realiseren, maar je moet nog steeds winnen als je titels wilt halen. We weten dat we aan de bal beter moeten zijn."

Ten Hag gaat inhoudelijk niet in op de vraag waar Ajax tot in staat is. "Wij moeten het bekijken van ronde tot ronde en niet verder. Er is maar één ding belangrijk en dat is de wedstrijd van zondag. We spelen dan tegen PSV: de nummer één tegen de nummer twee. Wij willen laten zien dat we de beste zijn."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws