Rensch ziet opeens Rensch-video's op YouTube: 'O19, O17, was van vorig jaar...'

Rensch ziet opeens Rensch-video's op YouTube: 'O19, O17, was van vorig jaar...'

Gepubliceerd: donderdag 25 februari 2021 om 22:18do 25-02-2021 om 22:18

Devyne Rensch maakt in razend tempo carrière bij Ajax en staat daar zelf ook nogal van te kijken. De achttienjarige verdediger maakte op 28 november tegen FC Emmen zijn debuut in het eerste elftal, maar speelde donderdag de Europa League-wedstrijd tegen Lille OSC van begin tot eind uit.

Tijdens het heenduel in Frankrijk had Rensch ook al de afwezige Noussair Mazraoui vervangen, maar toen werd hij in de slotfase naar de kant gehaald. In Amsterdam moest hij er dus anderhalf uur staan, ondanks zijn nog jonge leeftijd. "Of ik het af en toe kan geloven? Eerlijk gezegd niet", glundert hij in gesprek met de Ajax-kanalen. "Ik zie ook op YouTube opeens highlights van mezelf staan, wat eerder nog niet was. Toevallig heb ik er eentje gekeken: dan zie ik O19, O17 en dat was van vorig jaar... Dus dat is wel grappig om te zien natuurlijk."

Nu hij een vaste waarde in de Ajax-selectie is geworden, heeft Rensch echter niet veel tijd om hierbij stil te staan. Beseft hij zelf ook. "We hebben deze pot gewonnen, nog even van deze avond genieten, maar morgen (vrijdag, red.) is het alweer focus naar PSV", blikt hij vooruit op de Eredivisie-clash tussen de nummers één en twee van zondagmiddag.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws