Vitesse heeft nieuw plan om Giakoumakis af te stoppen: 'Voelen dat we terug zijn'

Vitesse heeft nieuw plan om Giakoumakis af te stoppen: 'Voelen dat we terug zijn'

Gepubliceerd: vrijdag 26 februari 2021 om 19:49vr 26-02-2021 om 19:49

Vitesse-verdediger Danilho Doekhi wil zaterdagavond tegen VVV-Venlo revanche nemen op de Griekse spits Giorgos Giakoumakis. De aanvalsleider van VVV scoorde eind vorige maand vier keer tegen de Arnhemmers. Aankomend weekend staan de twee ploegen wederom tegenover elkaar in de Eredivisie.

Vitesse verloor op 27 januari kansloos met 4-1 in stadion De Koel, door vier treffers van Giakoumakis. Volgens Doekhi kwam dat mede door de gemaakte afspraken bij standaardsituaties, legt hij uit in gesprek met De Gelderlander. De centrumverdediger stelt dat de verkeerde spelers van Vitesse toentertijd de bewaking van de Griekse spits in handen hadden. "We gaan dat nu uiteraard anders aanpakken", aldus Doekhi.

"Inderdaad pakken Jacob (Rasmussen, red.) en ik Giakoumakis nu op. En als hij bij Riechedly (Bazoer, red.) gaat staan, neemt die de mandekking voor zijn rekening." Doekhi hoopt dat Vitesse de draad in de competitie weer op kan pakken zaterdag tegen VVV. De Arnhemmers wisten al vijf wedstrijden op rij niet meer te winnen in de Eredivisie, maar Doekhi is hoopvol gestemd. "De laatste weken voetbalden we slecht, maar tegen PSV was zeker de eerste helft weer van het beoogde niveau. Op voetbaltechnisch vlak voelen we echt dat we terug zijn."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws