Wormuth vond Higler man of the match: 'Auw, ik heb pijn! Nee, doorgaan, doorgaan'

Wormuth vond Higler man of the match: 'Auw, ik heb pijn! Nee, doorgaan, doorgaan'

Gepubliceerd: zaterdag 27 februari 2021 om 23:44za 27-02-2021 om 23:44

Arbiter Dennis Higler kreeg na de Twentse derby tussen Heracles Almelo en FC Twente de complimenten van Frank Wormuth. Volgens de Duitse trainer was Higler de grote uitblinker in Erve Asito.

De leidsman uit Amersfoort voelde precies aan wat de derby nodig had, vond Wormuth. "Hij liet altijd doorspelen", aldus de Heracles-trainer in gesprek met ESPN. "Als de spelers op de Boden liggen – Auw, ik heb pijn – dan zegt de scheidsrechter: doorgaan, doorgaan! Daar kunnen we over discussiëren, maar ik vond het fantastisch."

Wormuth zag bovendien voldoende lichtpuntjes in Almelo, hoewel de derby niet het vermaak bood waarop vooraf gehoopt werd. "Geen wonderschoon voetbal? Toch wel, heb ik gezien. Beide ploegen hebben vooral verdedigend gedisciplineerd gespeeld en druk gezet bij balverlies. Ik was tevreden over beide ploegen."

De nummers elf en zeven van de Eredivisie kwamen uiteindelijk op een 2-2 gelijkspel uit. Wormuth had vooraf al de show gestolen door een bloemetje aan ESPN-interviewster Hélène Hendriks te overhandigen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws