Tadic over 'mind games': Er is één ding wat je nooit moet doen bij Serviërs

Tadic over 'mind games': "Er is één ding wat je nooit moet doen bij Serviërs"

Gepubliceerd: zondag 28 februari 2021 om 19:05zo 28-02-2021 om 19:05

Dusan Tadic heeft tijdens de persconferentie na PSV-Ajax nogmaals teruggeblikt op zijn veelbesproken ruzie met collega-aanvoerder Denzel Dumfries. Nadat de Serviër in de laatste minuut de 1-1 eindstand had vastgelegd, kregen de twee het aan de stok.

Toen Ajax in de absolute slotfase een penalty kreeg, probeerden een paar PSV'ers het veld te bewerken en op Tadic in te praten. "Er is één ding wat je nooit moet doen bij Serviërs: mind games met ons spelen en ons provoceren. Dat geeft ons alleen maar kracht, dus dat moeten ze niet doen", aldus de Ajax-captain, die ook kort inging op de rol van zijn teamgenoten én van Danny Makkelie. "Ik was a bit mad tegenover mijn teamgenoten, zij hadden de tegenstanders weg moeten duwen. En Danny verdient daarvoor de credits, want hij probeerde dat wél te doen. Het was alleen een beetje laat..."

Nadat de Ajax-captain scoorde, haalde hij zijn gram. Het werd vervolgens even onvriendelijk op het veld. Toen Tadic aanschoof voor de persconferentie, had hij nog niet met Dumfries gesproken. "Maar als hij in gesprek wil met mij – of wat hij ook wil – dan ben ik er."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws