Tadic woest op drie PSV'ers: 'Ze zeiden dat ik een pussy en geen leider ben'

Tadic woest op drie PSV'ers: 'Ze zeiden dat ik een pussy en geen leider ben'

Gepubliceerd: zondag 28 februari 2021 om 16:56zo 28-02-2021 om 16:56

Laatste update: zondag 28 februari 2021 om 17:00zo 28-02-2021 om 17:00

Dusan Tadic heeft zondag kort na het chaotische slot bij PSV - Ajax zijn kant van het verhaal verteld over de frontale botsing met Denzel Dumfries. Het ging mis rond de penalty die de Amsterdammers in de blessuretijd kregen.

Nadat Dumfries de penaltystip kapot had geschopt, haalde Tadic zijn gram met een ongekende woede-uitbarsting tot gevolg. "Ik krijg een penalty, pak de bal en drie spelers maken een gat in het veld en zeggen tegen mij dat ik een pussy ben, dat ik geen leider ben en dat ik ga missen", aldus Tadic bij ESPN.

"Als je dan scoort, ben ik niet iemand die zegt: bedankt dat je mij een pussy noemt. Hij begint. Of ik dan niet beter kan weglopen? Nee, dat is niet mijn karakter." Dat Tadic de moeder van Dumfries door het slijk haalde, viel slecht bij de PSV'er. "Ik weet niet of ik dat heb gezegd. Hij zei bad words en dan krijgt hij die terug."

Toch heeft Tadic 'veel respect' voor Dumfries, benadrukt hij. "Dumfries wil een spelletje met mij spelen, maar ik heb meer ervaring en ik weet beter hoe je dat spelletje moet spelen. Maar ik heb veel respect voor hem, want hij is één van de beste rechtsbacks van Nederland."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws