VP's Elftal van de Week: PSV en drie andere clubs leveren duo na Super Sunday

VP's Elftal van de Week: PSV en drie andere clubs leveren duo na Super Sunday

01-03-2021 10:00
43

PSV, Vitesse, Willem II en FC Emmen leveren twee spelers aan VP's Elftal van de Week, terwijl ook Heracles Almelo, PEC Zwolle en AZ van de partij zijn. Ajax en Feyenoord ontbreken na Super Sunday.

Michael Verrips (FC Emmen)
Met een aantal cruciale reddingen speelde Verrips een grote rol in het binnenslepen van de tweede FC Emmen-driepunter op rij. Door hem zijn de keepersproblemen in Drenthe verleden tijd.

Jordan Teze (PSV)
Natuurlijk had hij alle geluk van de wereld toen hij de bal via zijn eigen paal uitverdedigde. Maar geluk dwing je af, toch? Teze zat tegen Ajax meteen lekker in de wedstrijd en groeide uit tot rots in de Eindhovense branding.

Sven van Beek (Willem II)
Na de afgang tegen FC Utrecht (0-6) hadden Willem II en Van Beek wat goed te maken - en dat lukte. De Tilburgers waren op Het Kasteel opeens een vechtmachine, die weinig tot niets weggaf.

Riechedly Bazoer (Vitesse)
De vrije val van Vitesse werd tegen VVV-Venlo een halt toegeroepen door Bazoer en consorten. Met een goal droeg de inschuivende verdediger bij aan de 4-1 overwinning, al veroorzaakte hij ook een penalty.

Sondre Tronstad (Vitesse)
De tweede Vitessenaar in het Elftal van de Week: Tronstad staat niet bepaald bekend als een goalgetter, maar maakte tegen VVV de derde treffer van de Arnhemmers. Is een belangrijke schakel voor zijn ploeg.

Sergio Peña (FC Emmen)
Eindelijk gaf Peña weer een glimp van de mooie voetballer die hij is. Met zijn doelpunt - pas de eerste van het seizoen - was hij uiteindelijk matchwinner én pakte de hekkensluiter de tweede zege op rij.

Rai Vloet (Heracles Almelo)
In de Twentse derby was Vloet weer belangrijk voor Heracles, met zijn tiende doelpunt van het seizoen. Met dat aantal is hij clubtopscorer. Genoeg voor de zege op Twente was het niet (2-2).

Ché Nunnely (Willem II)
Hij meet slechts 1,70 meter, maar Nunnely scoorde zondag met het hoofd tegen Sparta. Het was de voorbode van een gouden overwinning van Willem II op Sparta.

Virgil Misidjan (PEC Zwolle)
Na vijf landstitels in Bulgarije en een moeilijke periode in Duitsland, is Misidjan neergestreken bij PEC Zwolle. Daar hebben beide partijen profijt van. Tegen Heerenveen was hij cruciaal.

Myron Boadu (AZ)
Een hattrick in een topwedstrijd, dat telt mee. Boadu was messcherp tegen Feyenoord, maakte elke kans af en voltooide zijn eerste Eredivisie-hattrick in de tweede helft.

Eran Zahavi (PSV)
Niet heel erg aanwezig, totdat PSV een vrije trap net buiten het strafschopgebied kreeg. En daar is Zahavi héél bedreven in, weten we sinds kort. De Israëlische spits is los.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie