Breaking news

LIVE: Rensch valt geblesseerd uit, Ajax leidt nog steeds met minimaal verschil

Promes: Als we zo spelen, hoeven we niet te praten over het kampioenschap

Promes: "Als we zo spelen, hoeven we niet te praten over het kampioenschap"

Gepubliceerd: zondag 28 februari 2021 om 21:15zo 28-02-2021 om 21:15

Spartak Moskou hoeft na de wedstrijd tegen Rubin Kazan niet aan het kampioenschap te denken. Dat stelt Quincy Promes, die zijn rentree maakte voor de topclub uit Rusland. Hij is niet blij met wat hij zag.

Kazan, getraind door Leonid Slutsky, was met 0-2 te sterk. Daardoor blijft de achterstand van Spartak op koploper zeven punten. "Het was een lastige wedstrijd voor ons. Je kunt het hebben over een slecht veld, maar zij hebben met dezelfde omstandigheden te maken. Dus dat is geen excuus", zegt Promes in Russische media. 

"We kunnen het ook lang hebben over de arbitrage, maar we hebben zelf te weinig gedaan om te scoren. We moeten op alle vlakken verbeteren. Als we zo spelen, hoeven we niet te praten over het kampioenschap."

Promes arriveerde deze week bij Spartak en heeft dus nog maar een paar mee kunnen trainen met zijn nieuwe club. Bij Ajax speelde hij niet meer. "Ik ben fit, maar de beste manier om terug te komen is door te spelen. Ik ben blij dat ik de hele wedstrijd heb gespeeld en voel me goed."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws