Breaking news

LIVE: Haller zet Ajax met acrobatisch doelpunt op snelle voorsprong in Waalwijk

Ibrahimovic nam Boadu bij de hand: 'Zoiets ga ik nooit meer zien in mijn leven'

Ibrahimovic nam Boadu bij de hand: 'Zoiets ga ik nooit meer zien in mijn leven'

Gepubliceerd: maandag 1 maart 2021 om 06:53ma 01-03-2021 om 06:53

Laatste update: maandag 1 maart 2021 om 07:03ma 01-03-2021 om 07:03

Myron Boadu was tegen Feyenoord met drie treffers de grote man, maar kreeg dit seizoen ook veel kritiek te verwerken. De twintigjarige spits kreeg van meerdere mensen advies, waaronder van Zlatan Ibrahimovic.

"Er kwam kritiek", blikt Boadu op de persconferentie terug op zijn mindere vorm van eerder dit seizoen, geciteerd door het Algemeen Dagblad. "Niet erg. Ik ben twintig, maar mensen mogen me net zo beoordelen als de wat oudere spelers."

Boadu kreeg van Ibrahimovic te horen dat hij een stuk harder moet werken, om ook maar enigszins in de buurt te komen van zijn fysiek. "Ik zag hem revalideren in Amerika na zijn kruisbandblessure. Zoiets ga ik nooit meer zien in mijn leven, denk ik. Ik heb al een tijd geen contact met hem gehad, maar zoiets blijft je altijd bij natuurlijk. Via onze zaakwaarnemer (Mino Raiola, red.) is contact zo geregeld."

Boadu heeft dit seizoen in 22 competitiewedstrijden 11 treffers gemaakt. De kans lijkt daardoor miniem dat Boadu de meeste goals in de Eredivisie gaat maken. "De topscorer van de Eredivisie (Giorgos Giakoumakis, red.) schiet alles binnen. Die staat nu op 23. Ik had het hem lastiger willen maken dit seizoen", besluit Boadu.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws