Nieuwe club van Fortuna-doelman Koselev is bekend: 'Ben erg trots en blij'

Nieuwe club van Fortuna-doelman Koselev is bekend: 'Ben erg trots en blij'

Gepubliceerd: maandag 1 maart 2021 om 10:33ma 01-03-2021 om 10:33

De nieuwe club van Alexei Koselev is bekend. De Fortuna Sittard-sluitpost vertrekt naar het Japanse Jubilo Iwata, dat uitkomt op het tweede niveau. Koselev moet wel nog gekeurd worden.

Koselev speelde zondag nog met Fortuna tegen FC Groningen. Hij begon op de bank, maar moest toch opdraven omdat Piet Velthuizen na twintig minuten geblesseerd raakte. Het was mogelijk de afscheidswedstrijd van Koselev, want het is nog niet duidelijk wanneer hij vertrekt. 

"Ik ben erg trots en blij dat ik bij het geweldige Jubilo Iwata ga spelen", zegt Koselev op de clubsite van de Japanners. "Ik ben op de hoogte van de geweldige geschiedenis van de club, ik voel me trots en verantwoordelijk. En ik ben er erg op gebrand om bij te dragen aan de prestaties van het team." Koselev heeft bij Fortuna nog een contract tot het einde van dit seizoen.

Fortuna zit niet bepaald ruim in de keepers. Velthuizen werd aangetrokken omdat Yanick van Osch geblesseerd is en Koselev mogelijk vertrekt. Maar Velthuizen hield het tegen Groningen dus maar twintig minuten vol. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws