'Bakker misdraagt zich na afloop van ruime zege met Paris Saint-Germain'

'Bakker misdraagt zich na afloop van ruime zege met Paris Saint-Germain'

Gepubliceerd: maandag 1 maart 2021 om 22:07ma 01-03-2021 om 22:07

Mitchel Bakker heeft zich dit weekend onmogelijk gemaakt bij Paris Saint-Germain. De Nederlandse linksback, die de laatste tijd weinig aan spelen toekomt bij de Franse grootmacht, zou boos zijn weggelopen bij een uitloopoefening.

PSG won zaterdagavond met 4-0 bij Dijon, maar Bakker zat de hele wedstrijd op de bank. Na afloop van de wedstrijd moesten de wisselspelers vervolgens een loopoefening doen en dat zinde de linksback niet. De voormalig Ajacied was snel 'klaar met de instructies van de fysieke trainers', zo schrijft L'Équipe, waarna hij tegen reclameborden aan trapte en de kleedkamer in ging.

Layvin Kurzawa, collega-linksback, probeerde Bakker nog vriendelijk terug te halen, maar ook die boodschap was aan dovemansoren gericht. Een aantal minuten later kwam de Nederlander toch terug om zijn oefeningen te doen, waarna hij zijn excuses aanbood aan de conditietrainers en zijn ploeggenoten.

De frustratie van Bakker lijkt voort te komen uit het feit dat hij onder Mauricio Pochettino, de nieuwe trainer van de Parijzenaars, veel minder speelt. Thomas Tuchel, die in december 2020 werd ontslagen, gebruikte de back veelvuldig in de competitie. Nu dat onder de Argentijn niet meer gebeurt, lijkt dat zijn weerslag te hebben op het humeur van Bakker.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws