'Gerbrands belt Van der Sar op en biedt Ajax namens PSV verontschuldigingen aan'

'Gerbrands belt Van der Sar op en biedt Ajax namens PSV verontschuldigingen aan'

Gepubliceerd: maandag 1 maart 2021 om 23:02ma 01-03-2021 om 23:02

PSV heeft verontschuldigingen aangeboden aan Ajax voor de chaos rond de Amsterdamse bus na afloop van de topper. Dusan Tadic, die in de slotfase in Eindhoven een hoofdrol speelde, kreeg het daar zwaar te verduren.

De Servische Ajax-captain benutte een strafschop en maakte vervolgens ruzie met Denzel Dumfries, de aanvoerder van PSV. Dat viel niet in goede aarde bij de Brabantse fans, die na afloop verhaal kwamen halen en Tadic met van alles en nog wat bekogelden. Voor die situatie heeft PSV excuses aangeboden, zo weet het Eindhovens Dagblad.

Toon Gerbrands, algemeen directeur van de Eindhovenaren, heeft zijn collega Edwin van der Sar opgebeld en laten weten dat de situatie rond het stadion 'niet bij de kernwaarden van de club past'. Daarbij excuseerde Gerbrands zich namens PSV.

Rond de strafschop die Ajax vlak voor tijd te nemen kreeg, ging het mis. Dumfries trapte een kuil in de penaltystip en probeerde Tadic te intimideren, maar die scoorde en haalde daarna zijn gram bij de rechtsback van PSV. Beide heren waren niet van elkaars woorden gediend en dat leverde dus zowel in als naast het stadion de nodige spanning op.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Terecht dat PSV dit doet?

Ja
89%
Nee
11%
(2910 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws