Buitenspel: Van Hooijdonk zoekt confrontatie met 'domme' Van der Gijp en Derksen

Buitenspel: Van Hooijdonk zoekt confrontatie met 'domme' Van der Gijp en Derksen

Gepubliceerd: dinsdag 2 maart 2021 om 11:10di 02-03-2021 om 11:10

Laatste update: dinsdag 2 maart 2021 om 11:24di 02-03-2021 om 11:24

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Van Hooijdonk haalt uit naar Derksen en Gijp
Een opvallend nieuw hoofdstuk in de 'rivaliteit' tussen Studio Voetbal en Veronica Inside: Pierre van Hooijdonk haalt via Twitter bijzonder hard uit naar René van der Gijp en Johan Derksen. De NOS-analist rakelt een artikel van de Nieuwe Revu uit 2018 op, waarin Gijp wordt beschuldigd van het slaan van zijn ex-vrouw.

Derksen stak afgelopen vrijdag in de uitzending van Veronica Inside een betoog af over het schenden van de mensenrechten in Qatar. Derksen hoopte dat internationals van Oranje zich principieel zouden opstellen en haalde ook uit naar Ronald de Boer, ambassadeur van 'Qatar 2022'. Vorige week bleek dat 6.500 arbeiders zijn overleden.

'Je voordoen als de moraalridder met betrekking tot de mensenrechten in Qatar en dan al jaren tonnen verdienen door elke keer weer plaats te nemen naast iemand die niet met zijn handjes van zijn ex-vriendin af kon blijven...', aldus Van Hooijdonk, die Ronald de Boer, ambassadeur van 'Qatar 2022, daarbij mentioned. 'Verbeter de wereld, begin bij jezelf!', om af te sluiten met de hashtag 'dom' en een knipoog.

Het is niet de eerste keer dat Van Hooijdonk, Van der Gijp en Derksen woorden hebben. In 2018 stelde Van Hooijdonk dat Gijp 'soms doorslaat'. Ook verdacht hij hem ervan 'regelmatig een pilletje' te slikken voor de uitzending.

Vorige maand noemde Derksen de analist van Studio Voetbal onder meer een 'vervelende jongen'. Daarop dreef Van Hooijdonk weer de spot met Derksen door hem 'de voorzitter van de Dick Advocaat-fanclub' te noemen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Eredivisie

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws