The Telegraph: Real wil nu wél luisteren naar aanbod van Manchester United

The Telegraph: Real wil nu wél luisteren naar aanbod van Manchester United

Gepubliceerd: dinsdag 2 maart 2021 om 18:44di 02-03-2021 om 18:44

Manchester United hoopt de selectie na dit seizoen te versterken met Real Madrid-verdediger Raphael Varane. De Fransman staat nog tot medio 2022 onder contract bij De Koninklijke, dat hem aankomende zomer moet verkopen, wil het een transfersom aan de verdediger overhouden.

United volgt de situatie van Varane al lange tijd, maar in de periode dat José Mourinho nog trainer was in Madrid was een transfer uitgesloten. Nu het contract van Varane richting zijn einde loopt, is die situatie veranderd. Volgens The Telegraph hoopt United op de handtekening van de lange Fransman en maakt het nu wél een kans.

The Telegraph stelt dat een vertrek van Varane aankomende zomer meer voor de hand lijkt te liggen dan een vertrek van Sergio Ramos, wiens contract na dit seizoen afloopt. De gesprekken over een nieuwe verbintenis voor de Real-aanvoerder verlopen stroef.

United wilde Varane in 2018 al naar de club halen, maar schrok destijds van de hoge vraagprijs van Real. The Mancunians besloten daarom voor Harry Maguire van Leicester City te gaan. Waar Real de boot destijds afhield, lijkt het vanwege de financiële gevolgen van de coronacrisis nu wél te willen luisteren naar de plannen van United.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws