Breaking news

LIVE: Ajax leidt bij RKC door beauty van Haller, slaande beweging Álvarez

Ook Italiaanse media maken kennis met Lang: 'Hij is te goed voor de bank'

Ook Italiaanse media maken kennis met Lang: 'Hij is te goed voor de bank'

Gepubliceerd: dinsdag 2 maart 2021 om 23:56di 02-03-2021 om 23:56

Noa Lang heeft zich bij Club Brugge in de kijker van de Europese top gespeeld. Zaakwaarnemer Bart Baving heeft er alle vertrouwen in dat zijn cliënt ooit de stap gaat zetten, maar predikt voorlopig geduld.

Lang wilde aanvankelijk voor zijn kans gaan bij Ajax, maar koos uiteindelijk eieren voor zijn geld en vertrok naar Club Brugge, waar hij wekelijks indruk maakt. Volgens CalcioMercato heeft AC Milan hem zelfs al in het vizier. "Twaalf goals en negen assists – en als je Jong Oranje ook meeneemt: veertien goals en dertien assists – in 2303 minuten", somt Baving op in gesprek met het Italiaanse medium. "Dan is het normaal dat je de aandacht trekt van de grote clubs. Ik twijfel er niet aan dat hij ook in de grootste competities kan slagen."

Baving en Lang hebben echter geduld. De aanvaller wordt nu nog gehuurd van Ajax en maakt komende zomer definitief de overstap: Baving sluit niet uit dat zijn cliënt een tweede seizoen in het Jan Breydelstadion tegemoet gaat. "Hij voelt zich gelukkig in Brugge. We zien wel wat er gaat gebeuren", aldus de zaakwaarnemer. "Noa is een speciale speler. Hij had ook bij Ajax kunnen blijven en een nieuw contract kunnen ondertekenen. Maar hij is te goed om op de bank te zitten en op zijn kans te wachten. Dus besloten we om verder te kijken."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws