'Als ik bondscoach was nam ik Lang mee met de 23 van Oranje'

'Als ik bondscoach was nam ik Lang mee met de 23 van Oranje'

Gepubliceerd: woensdag 24 februari 2021 om 08:47wo 24-02-2021 om 08:47

Laatste update: woensdag 24 februari 2021 om 08:47wo 24-02-2021 om 08:47

Club Brugge staat eenzaam aan de leiding in de Belgische competitie. Ook in de Europa League en de Beker van België is de landskampioen nog actief, één van de sleutelfiguren dit seizoen is Noa Lang. Sporza-journalist Filip Joos is onder de indruk.

Op de laatste dag van de zomerse transfermarkt haalde Club Brugge Lang binnen. De jonge aanvaller kwam op huurbasis over van Ajax met een verplichte aankoopoptie. Met die aankoopoptie zal men in België maar wat blij zijn: Lang maakt een verpletterende indruk bij onze zuiderburen.

Met elf doelpunten en zeven assists in zijn eerste achttien wedstrijden kan Lang terugblikken op een geslaagde transfer. Als het aan Sporza-journalist Joos ligt, gaat de buitenspeler van Club Brugge aankomend EK mee met het Nederlands elftal. "Als ik bondscoach was nam ik hem mee met de 23 van Oranje. Ik snap waarom dat niet zo is, omdat jullie onze competitie niet hoog inschatten. En misschien hebben jullie daar ook wel gelijk in, maar de manier waarop hij hier is binnengekomen is echt wel straf",  liet Joos weten aan ESPN

Volgens Joos zou het best kunnen dat Club Brugge niet lang kan genieten van het goudhaantje. "Hij heeft echt de ideale omstandigheden gevonden en ik als liefhebber hoop dat we hem nog een jaar in Brugge zullen zien na dit seizoen. Maar ik twijfel er wel aan, want als je scout bent en je ziet dat niet, dan heb je echt een probleem", verklaart Joos.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws