Breaking news

LIVE: Ajax leidt bij RKC door beauty van Haller, slaande beweging Álvarez

'Historische stap' voor Club Brugge: Belgische club treedt in voetsporen van Ajax

'Historische stap' voor Club Brugge: Belgische club treedt in voetsporen van Ajax

Gepubliceerd: woensdag 3 maart 2021 om 08:50wo 03-03-2021 om 08:50

Laatste update: woensdag 3 maart 2021 om 08:50wo 03-03-2021 om 08:50

Het is officieel: Club Brugge wordt de eerste Belgische club die naar de beurs stapt. Die intentie maakte de club een tijd terug al bekend, maar is inmiddels officieel bevestigd. Het is nog niet bekend wanneer de club naar de beurs gaat en hoeveel geld Club Brugge op wil halen.

Binnenkort wordt het mogelijk om aandelen van Club Brugge aan te kopen. ""Dit is een historische stap voor heel de Club Brugge-gemeenschap en de logische volgende fase in haar ontwikkeling", vertelt voorzitter Bart Verhaeghe op de clubwebsite. "De rijke geschiedenis en het sportieve trackrecord van Club Brugge vormen de basis van een iconisch, internationaal bekend sportmerk, dat steunt op een gemeenschap van meer dan een miljoen trouwe fans."

Volgens Verhaeghe is het voor de club belangrijk om naar de beurs te gaan, om op deze manier verder te groeien. "Voortbouwend op dezelfde geschiedenis, werkethiek en motivatie die van ons zo een gepassioneerde club hebben gemaakt. Zo kan Club Brugge een stap voor blijven op de grootste verwachte evoluties in het voetballandschap.Tijdens de volgende fase van onze ontwikkeling blijven we ons bovenal focussen op onze fans, de prestaties op het veld en een sterk commercieel management", aldus de preses van Club Brugge.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws