Breaking news

LIVE: Ajax stelt teleur, maar blijft schadevrij voor Roma-uit (gesloten)

VI: PSV lijkt Ihattaren aan zijn contract te gaan houden als Ajax zich meldt

VI: PSV lijkt Ihattaren aan zijn contract te gaan houden als Ajax zich meldt

Gepubliceerd: woensdag 3 maart 2021 om 12:48wo 03-03-2021 om 12:48

PSV hoopt het contract van Mohamed Ihattaren nog altijd te kunnen verlengen. De spelmaker, die zich onmogelijk maakte in Eindhoven en niet bij de selectie zat voor de competitiewedstrijd tegen Ajax (1-1), kan nog altijd veel geld opleveren.

Juist door die reden hoopt PSV nog altijd dat het goed komt en de verbintenis met Ihattaren verlengd gaat worden. Als dat niet lukt, moeten de beleidsbepalers in het Philips Stadion beslissen of de middenvelder verkocht wordt of aan zijn contract gehouden wordt. Voetbal International schrijft dat 'het laatste aannemelijk lijkt' op het moment dat Ajax zich zou melden.

Toch stelt het weekblad dat een verkoop veel logischer zou zijn voor de club uit Eindhoven, omdat het het geld nodig heeft om het 'zeer grote gat' in de begroting te kunnen opvullen. Hoewel Ihattaren geen fors bedrag meer zal opleveren, kan een transfersom van ongeveer vijf miljoen euro nog altijd helpen om de financiële situatie van PSV te verbeteren.

De talentvolle spelmaker (19) wordt beschuldigd van onprofessioneel gedrag en heeft alleen nog toekomst bij PSV als hij zichzelf snel verbetert, zo liet trainer Roger Schmidt al weten.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws