'Als er een club komt en Feyenoord kan eraan verdienen, dan ga ik luisteren'

'Als er een club komt en Feyenoord kan eraan verdienen, dan ga ik luisteren'

Gepubliceerd: woensdag 3 maart 2021 om 15:11wo 03-03-2021 om 15:11

Orkun Kökcü ziet het wel gebeuren dat hij na dit seizoen vertrekt bij Feyenoord. De Rotterdammers willen geld aan hem verdienen en als er 'een club met een goed verhaal komt' zal de talentvolle spelmaker dan ook luisteren.

In gesprek met Voetbal International geeft Kökcü toe dat een zomers vertrek tot de mogelijkheden behoort. "Ik heb nog een contract tot 2025, maar de situatie is wel veranderd", legt hij uit. "Feyenoord is heel open geweest over de financiële situatie en het is duidelijk dat de club in de min eindigt. Als er voor mij een club komt met een goed verhaal en Feyenoord kan er geld aan verdienen, kan ik me wel voorstellen dat ik ga luisteren."

Vorige zomer leek een transfer ook al in de lucht te hangen. Volgens VI waren clubs als Arsenal, Sevilla, Chelsea, Valencia, Napoli, AS Roma, Atalanta en Wolverhampton Wanderers destijds geïnteresseerd. Toch bleef Kökcü in Rotterdam. "Verlengen is wat ik altijd heb gewild, dus toen de club zich meldde met dat nieuwe contract was ik blij."

Ook in de winterstop was er belangstelling en naar verluidt wilden Leeds United en Leicester City de middenvelder met Turkse roots graag van Feyenoord huren. "Maar ik was niet fit en Feyenoord wilde er niet aan meewerken, dus dan ben je snel klaar. Ik vond het vooral een fijn signaal dat zulke clubs me toch nog steeds volgen, ondanks mijn blessure en het feit dat ik niet veel gespeeld had."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws