Breaking news

LIVE: Ajax leidt bij RKC door beauty van Haller, slaande beweging Álvarez

Update: FC Utrecht moet definitief op zoek naar nieuwe opleider
Goes (links) met Hans van Breukelen en Fred Grim

Update: FC Utrecht moet definitief op zoek naar nieuwe opleider

Gepubliceerd: woensdag 3 maart 2021 om 15:29wo 03-03-2021 om 15:29

Laatste update: maandag 8 maart 2021 om 08:59ma 08-03-2021 om 08:59

FC Utrecht verliest zijn hoofd jeugdopleiding aan de Israëlische voetbalbond. Jelle Goes zal aldaar aangesteld worden als technisch directeur en wordt verantwoordelijk voor alle jeugdteams die onder het nationale team zitten.

Dat schrijft Voetbal International op basis van bronnen in Israël. Het weekblad meldt dat Goes een contract voor twee jaar zal tekenen en dat daar een optie voor een langere samenwerking bij inbegrepen zit. In Israël moet de 50-jarige Hilversummer de basis gaan leggen voor meer succes. Het nationale elftal speelde sinds 1970 niet meer op een eindronde.

Goes heeft veel ervaring en was in het buitenland eerder als bondscoach actief bij de Estse nationale ploeg. In Nederland werkte hij dus bij FC Utrecht, maar was hij ook actief als hoofd jeugdopleiding bij PSV en was hij als technisch manager in dienst van de KNVB. Het is nog niet duidelijk wie FC Utrecht aanstelt als opvolger voor Goes.

Update: FC Utrecht ziet Jelle Goes definitief vertrekken. De hoofd jeugdopleiding gaat vanaf 15 mei aan de slag als technisch directeur van de Israëlische voetbalbond. "Jelle heeft bij ons aangegeven voor deze kans te willen gaan", reageert Jordy Zuidam, technisch directeur van Utrecht, op de clubsite. De Domstedelingen hopen op korte termijn meer te kunnen melden over de opvolging van Goes.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws