Breaking news

LIVE: Ajax stelt teleur, maar blijft schadevrij voor Roma-uit (gesloten)

Siem de Jong haalt opgelucht adem: Gelukkig ben ik daar goed doorheen gekomen

Siem de Jong haalt opgelucht adem: "Gelukkig ben ik daar goed doorheen gekomen"

Gepubliceerd: woensdag 3 maart 2021 om 17:31wo 03-03-2021 om 17:31

SC Heerenveen-middenvelder Siem de Jong is blij dat hij de laatste tijd geen last meer heeft van blessures. De 32-jarige international kampte de laatste jaren met erg veel blessureleed.

"We hebben een vrij drukke periode gehad. Gelukkig ben ik daar goed doorheen gekomen", vertelt De Jong tegenover de Leeuwarder Courant. De routinier denkt te weten waardoor hij minder last heeft van blessures. "Het is gunstig dat ik na mijn komst (In begin december, red.) een maand met de groep heb kunnen trainen. Daardoor heb ik mijn achterstanden kunnen wegwerken."

"Ik voel me goed, heb het vertrouwen in mijn lichaam terug en ben blij dat ik niet meer over blessures hoef na te denken. Ik ben blij dat ik mijn wedstrijden kan spelen", vervolgt De Jong. Hij ziet ook vooruitgang in meerdere opzichten. "Het gaat ook steeds beter, zowel persoonlijk als met het team, alleen zijn we nog te wisselvallig", besluit de aanvallende middenvelder.

Woensdagavond neemt De Jong het met Heerenveen in de halve finale van de KNVB Beker op tegen zijn oude club, Ajax. De aftrap van dat duel staat om 21.00 uur gepland in het Abe Lenstra Stadion.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws