Barça haalt zijn gram en wijst Sevilla op Twitter terecht, ook Puyol sneert

Barça haalt zijn gram en wijst Sevilla op Twitter terecht, ook Puyol sneert

Gepubliceerd: donderdag 4 maart 2021 om 07:33do 04-03-2021 om 07:33

FC Barcelona heeft woensdagnacht zijn gram gehaald na de zege op Sevilla in de halve finale van de Copa del Rey. Een actie van de Andalusische club na de 1-4 nederlaag van Barça tegen Paris Saint-Germain, waren de Catalanen duidelijk niet vergeten.

Sevilla publiceerde daags na dat duel een foto op Twitter met Gerard Piqué en Kylian Mbappé in de hoofdrol, met de teksten 'Europa League' en 'Sevilla in de achtste finale finale van de CL' boven de spelers. Het was een aankondiging van de Zuid-Spaanse club voor het treffen met Borussia Dortmund, maar het viel niet in goede aarde in Camp Nou. Barcelona wijst Sevilla na de knappe 'remontada' van woensdag terecht. 'Voetbal bestaat uit respect. Fijne avond', luidt de boodschap.

Daar bleef het niet bij, want ook Carles Puyol stookte het vuurtje op. De clubicoon was niet te spreken over Suso, die na het heenduel zijn mening over de klagende Pedri niet onder stoelen of banken stak. De Barça-jongeling claimde dat zijn ploeg wellicht een penalty had moeten krijgen, waarna hij door Suso werd getrakteerd op een handvol huilende emoji's. Puyol kaatst de bal nu terug naar de Sevilla-speler: 'Fijne avond', luidt de korte boodschap.

Het kwam de oud-verdediger wel op enige kritiek te staan, maar daar wil hij niets van weten. 'Je moet altijd je vakgenoten respecteren. Weten hoe je moet verliezen is net zo belangrijk als weten hoe je moet winnen. Pedri verdiende dat niet, en in het voetbal komt alles als een boemerang terug.'

De berichten van Barcelona en Puyol worden gretig 'geliked'. De ploeg van coach Ronald Koeman trok woensdag in de verlenging een 3-0 zege uit het vuur, nadat de eerste ontmoeting nog met 2-0 was verloren.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws