'Het wordt tijd dat we een van de topclubs in de Eredivisie verslaan'

'Het wordt tijd dat we een van de topclubs in de Eredivisie verslaan'

Gepubliceerd: donderdag 4 maart 2021 om 13:35do 04-03-2021 om 13:35

Als het aan Sebastian Polter ligt, wordt PSV het eerste slachtoffer van Fortuna Sittard uit de traditionele top-drie. Komende zondag treffen de nummers twee en negen van de Eredivisie elkaar in Limburg.

De eerste ontmoeting met PSV dit seizoen ging met 2-0 verloren. Fortuna zint op revanche. "Ik denk dat we toen niet het vertrouwen van nu hebben", zegt Polter op de clubsite. "Het vertrouwen om overal en altijd te kunnen scoren, ongeacht tegen wie we op dat moment spelen. Dat merk je nu wel binnen het team dat dat gevoel er echt is."

"Het wordt tijd dat we een van de topclubs in de competitie verslaan", vervolgt Polter, dit seizoen goed voor acht goals en drie assists namens Fortuna. "We zijn een sterke ploeg en we hebben nu het vertrouwen om ook déze clubs te kunnen verslaan in ons eigen stadion."

Zwaar wordt het sowieso, verwacht de Duitse spits. "PSV komt natuurlijk alleen om te winnen, zodat zij bovenin mee blijven draaien. Als we ons eigen spel spelen, zoals we dat de afgelopen weken hebben gedaan en onze eigen standaard aanhouden op het veld, zijn we een ploeg die moeilijk te verslaan is. Wij willen hier thuis van ze winnen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws