Fraser over woordenwisseling met Bakker: 'Konden me altijd bellen voor robbertje'

Fraser over woordenwisseling met Bakker: 'Konden me altijd bellen voor robbertje'

Gepubliceerd: vrijdag 5 maart 2021 om 23:47vr 05-03-2021 om 23:47

Laatste update: vrijdag 5 maart 2021 om 23:47vr 05-03-2021 om 23:47

Henk Fraser kan zich wel vinden in de kritiek van zijn aanvoerder Adil Auassar, die na de wedstrijd tegen FC Emmen furieus was op de VAR. De Sparta Rotterdam-trainer stelt echter ook dat regels nou eenmaal regels zijn.

"Ik moet zeggen: ik vind het een flutregel. Maar het is nou eenmaal de regel. Zij nemen de beslissingen, klaar", is Fraser in gesprek met ESPN duidelijk over de late penalty voor Emmen. Zijn aanvoerder Auassar was minder rustig. "Schijt-VAR ook joh, echt schijt-VAR ik zweer het. Je kan niet verdedigen met de handen op je rug, als je naar de bal loopt. Het is een schijtregel dan", stelde hij.

Fraser wil verder geen woorden vuil maken aan het moment en gaat in op het spel van zijn ploeg. "We hebben geknokt. Mijn idee over deze wedstrijd is dat we in de eerste helft heel gedisciplineerd gespeeld hebben. Voetballend hebben we niet gebracht wat we wilden", is hij eerlijk.

Een ander opvallend moment was de woordenwisseling tussen Fraser en Emmen-verdediger Nick Bakker. Bakker maakte een aantal gebaartjes naar de Sparta-trainer, die daar op zijn beurt op reageerde. "Ze konden me altijd bellen voor een robbertje vroeger. Maar ik moet ook verstandiger worden", sluit Fraser met een lach op zijn gezicht af.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws