Dramatische thuisreeks van Twente houdt aan: 'Alleen maar pech, echt ongekend'

Dramatische thuisreeks van Twente houdt aan: 'Alleen maar pech, echt ongekend'

Gepubliceerd: zaterdag 6 maart 2021 om 21:23za 06-03-2021 om 21:23

FC Twente heeft zaterdagavond geen eind kunnen maken aan een dramatische reeks in eigen huis. De Enschedeërs hebben sinds 31 oktober 2020 negen (!) competitieduels op rij niet kunnen winnen in de Grolsch Veste, tot ongeloof van doelman Joël Drommel.

Willem II vertrok zaterdagavond met een punt (1-1) uit de Grolsch Veste en dat zat de keeper en aanvoerder van Twente helemaal niet lekker. "We hebben alleen maar pech, echt ongekend", reageert hij na afloop van de wedstrijd tegenover ESPN. "Elke keer kom je op voorsprong en geef je het in de slotfase weer weg. Dat is echt doodzonde."

Ook deze keer stonden de Tukkers met 1-0 voor en leidde een fout van Godfried Roemeratoe tot een late gelijkmaker. "Elke keer thuis niet winnen is heel frustrerend", zegt Drommel dan ook. "Of we zo de play-offs weggeven? Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We hopen ze te halen, maar dan moet je wedstrijden als deze winnen. Dat is al helemaal zo als het thuiswedstrijden zijn."

ESPN vroeg ook nog naar de toekomst van de doelman, die in de belangstelling van zowel PSV als Ajax zou staan. "Voor mij is dat allemaal nog niet bekend. Ik focus me op Twente en wat er komt, dat komt er. Ik wil hier goed afsluiten."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws