ADO-fans schenken bedrag aan spelers: 'Kunnen ze keer een extraatje doen'

ADO-fans schenken bedrag aan spelers: 'Kunnen ze keer een extraatje doen'

Gepubliceerd: zondag 7 maart 2021 om 08:07zo 07-03-2021 om 08:07

ADO Den Haag werd zaterdag door sc Heerenveen nog wat dieper in het moeras geduwd, maar de spelers kunnen nog altijd rekenen op de steun van de achterban. Een groep ADO-fans overhandigde de selectie een bedrag van achtduizend euro.

De aanhang wilde de selectie van trainer Ruud Brood een hart onder de riem steken. "We hebben een kleine geste gedaan", zegt supporter Jan Vermolen tegen Omroep West. "Dit is een signaal richting de spelers, we staan achter ze. En met dit geld kunnen ze een keer een extraatje doen. Laten we hopen dat we er de laatste weken nog even op gaan knallen en dat we ons handhaven. Dat is het allerbelangrijkste."

Naast het aanbieden van de achtduizend euro, gingen de fans ook in gesprek met de spelers. "Die willen wel", vertelt Vermolen. "Ze hebben ook niet heel veel geluk gehad, maar wij hebben wel gezegd dat we achter ze staan. We zijn supporters van deze club, en dat doen we al ons hele leven lang."

De supporters zaten ook om tafel met algemeen directeur Mohammed Hamdi. "Wij willen transparantie richting de achterban. Hoe is de financiële situatie? Waar willen ze met de club heen? Hoe zit het met Lex Immers en Tom Beugelsdijk, die zijn vertrokken. Nu krijg je de meest wilde verhalen en komt het in onze ogen allemaal chaotisch over. Hamdi reageerde best wel positief."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws