Van Bali naar Doetinchem: 'Mensen verklaarden mij voor gek, heb ik maling aan'

Van Bali naar Doetinchem: 'Mensen verklaarden mij voor gek, heb ik maling aan'

Gepubliceerd: zondag 7 maart 2021 om 10:17zo 07-03-2021 om 10:17

Laatste update: zondag 7 maart 2021 om 10:19zo 07-03-2021 om 10:19

Melvin Platje had 'vakantie kunnen blijven vieren op Bali', maar koos ervoor om terug te keren naar Nederland. De spits is de komende maanden te zien in het shirt van De Graafschap en keert in de zomer terug naar Bali United.

Platje ruilde zijn riante villa in voor een appartementje in Doetinchem. Spijt van die beslissing heeft hij nog geen moment gehad. "Veel mensen verklaren me voor gek, maar daar heb ik maling aan", vertelt hij in een uitgebreid interview met Voetbal International. "Gelukkig komen mijn vrouw en kinderen snel ook deze kant op. Dan blijven we hier tot eind mei, begin juni en vervolgens gaan we weer lekker terug naar Bali"

Op Bali maakte Platje al snel naam voor zichzelf. Het ging zelfs zo ver dat een kersverse moeder hem een berichtje stuurde via Instagram: ze had haar zoontje I Putu Melvin Ary Saputra genoemd. "Kijk, ik ben geen Messi, dat weet ik ook wel. Maar als mensen dit soort dingen doen en zo naar me kijken, maakt me dat wel heel erg trots", vervolgt Platje. "Het laat zien dat de mensen je accepteren en waarderen. Alleen maar mooi."

De aanvaller heeft een duidelijk doel voor ogen bij De Graafschap. "In juni begint de Aziatische Champions League en voor dat toernooi wil ik topfit zijn. Ik ben altijd wel fit, maar dat is natuurlijk wat anders dan wedstrijdfit. Deze stap naar De Graafschap is dus puur om in mezelf te investeren."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws