Van Hanegem ziet probleem voor Drommel: 'Ik hoor dat PSV hem wil hebben'

Van Hanegem ziet probleem voor Drommel: 'Ik hoor dat PSV hem wil hebben'

Gepubliceerd: zondag 7 maart 2021 om 22:45zo 07-03-2021 om 22:45

Willem van Hanegem adviseert Joël Drommel om niet naar PSV te gaan zolang Yvon Mvogo daar keeper blijft. Hij vreest dat de FC Twente-doelman niet aan bod komt.

Het is geen geheim dat PSV Drommel wil halen, maar Van Hanegem trapt voorzichtig op de rem en adviseert de jonge doelman. 'Joël Drommel van FC Twente vind ik een groot talent. Ik hoor dat PSV hem wil hebben', aldus Van Hanegem in zijn column voor het Algemeen Dagblad.

'Laat hem nou alsjeblieft niet tekenen als die Yvon Mvogo er nog is. Die eigenwijze Duitse trainer (Roger Schmidt, red.) heeft die Zwitser helemaal zelf gehaald en die laat hij altijd staan. Drommel komt daar dus op de bank terecht.'

'Hij moet ergens eerste keeper worden, anders gaat het zoals eerder met Eloy Room bij PSV en ook een beetje zoals nu met Kjell Scherpen bij Ajax. Je raakt uit beeld en dat is doodzonde', aldus Van Hanegem.

Drommel heeft bij Twente nog een contract tot het einde van dit seizoen. Daarin is een optie voor nog een seizoen opgenomen. Twente moet die voor 1 april lichten. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Drommel een versterking voor PSV?

Ja
73%
Nee
27%
(7570 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws