Perez en De Boer verbijsterd door ESPN-gesprek Madueke: '18-jarige de verstandige'

Perez en De Boer verbijsterd door ESPN-gesprek Madueke: '18-jarige de verstandige'

Gepubliceerd: maandag 8 maart 2021 om 08:04ma 08-03-2021 om 08:04

Laatste update: maandag 8 maart 2021 om 08:13ma 08-03-2021 om 08:13

Kenneth Perez en Ronald de Boer begrijpen niets van het vragenvuur waarmee Noni Madueke zondag werd geconfronteerd na Fortuna Sittard - PSV. ESPN-verslaggever Pascal Kamperman peilde hem herhaaldelijk voor een interlandcarrière bij Oranje.

Madueke (18) mag voor Oranje uitkomen als hij vijf jaar in Nederland woont. Vorige week reageerde hij in een interview met PSV Supporter enthousiast. "Ik bewonder het Nederlands elftal, het is een topteam", aldus Madueke, die ook in aanmerking komt voor Engeland en Nigeria, zondag bij ESPN. "Wie weet wat er gebeurt, maar op dit moment focus ik me op PSV."

Perez en De Boer bekeken het interview vol verbazing. "Hier was de achttienjarige de verstandige. Wat is dit voor vraag?", reageert een verbijsterde Perez in de ESPN-studio. De Boer: "Hij gaat het Nederlands elftal toch niet afbranden. Hij geeft een keurig antwoord, maar wat voor vraag is dit?"

Perez kan er niet over uit. "We vragen niet alleen achttienjarige Nederlanders, maar ook achttienjarige Engelsen of zij voor Oranje willen spelen. Waarom doen we dit? We zijn al die jonge spelers aan het ophemelen van hier tot Tokio. Nu hebben we het over Oranje voor een achttienjarige Engelsman."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws