Snoei niet bang voor vertrek van Seuntjens: 'Daar wil ik Ralf aan houden'

8 maart om 10:27
Laatste update: 8 maart om 10:59

De Graafschap-trainer Mike Snoei verwacht niet dat zijn aanvoerder Ralf Seuntjens aankomende zomer vertrekt naar NAC Breda. De 31-jarige aanvaller staat nadrukkelijk in de belangstelling van de huidige nummer vier van de Keuken Kampioen Divisie en Seuntjes heeft zelf al aangegeven open te staan voor een transfer naar 'De Parel van het Zuiden'.

Snoei, die zelf onlangs zijn contract verlengde in Doetinchem, denkt niet dat Seuntjens gaat vertrekken bij De Graafschap. "Ralf heeft mij aangegeven dat hij nog een jaar met mij hier wil werken. Daar wil ik hem aan houden. Hij wil graag met deze trainer de Eredivisie in heeft hij gezegd. Twee jaar geleden was Ralf de eerste speler met wie we hebben gesproken. En ook nu heeft hij weer een serieuze aanbieding gekregen van De Graafschap", vertelt de oefenmeester aan Omroep Gelderland.

Seuntjens gaf dit weekend tegen ESPN aan dat hij een overstap naar NAC wil ziet zitten. "Wat ik wil is de vraag. Of ik daar zou willen spelen? Ja, natuurlijk. Ik ga het even afwachten. Zometeen of misschien van de week hoor ik wat meer. Verder kan ik er niet over uitweiden. Dat NAC een mooie club is, is een feit." Snoei heeft begrip voor het standpunt van Seuntjens. "Ik snap dat hij nog graag eens voor zo’n club wil spelen, maar ik reken er toch op dat hij blijft."