'PSV krijgt goed nieuws uit ziekenboeg: twee basisspelers keren terug na blessure'

'PSV krijgt goed nieuws uit ziekenboeg: twee basisspelers keren terug na blessure'

10-03-2021 21:45 Laatste update: 21:50
108

Het is zeer waarschijnlijk dat Cody Gakpo en Pablo Rosario aanstaande zondag voor PSV inzetbaar zijn in de kraker tegen Feyenoord. Trainer Roger Schmidt moest het duo vanwege blessureleed missen, maar hun rentree is nabij.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Zoals aangekondigd trainde Gakpo woensdag weer met de groep bij PSV. De buitenspeler heeft zelfs kunnen deelnemen aan verschillende partijspellen. Het is echter nog niet helemaal zeker dat Gakpo weer bij de selectie voor het duel met Feyenoord zit. De reactie van zijn enkel op de trainingen moet men nog afwachten. Gakpo miste in totaal twaalf wedstrijden, nadat hij op 16 januari in actie tegen Sparta een enkelblessure opliep.

Ook reserveaanvoerder Rosario trainde weer mee met de selectie. De controleur moest alleen het duel met Fortuna Sittard van vorig weekend laten schieten. Rosario had last van een zogeheten 'paardenkus', een blessure aan het bovenbeen.

De aanstaande rentrees van Rosario en met name Gakpo zijn een welkome opsteker voor trainer Schmidt. Na de blessure van Mauro Junior was de spoeling in de PSV-aanval niet erg breed meer. Daar komt met de terugkeer van Gakpo echter verandering in.