'Ronaldo gigantische fout van Juventus, dat heb ik vanaf dag één gezegd'

'Ronaldo gigantische fout van Juventus, dat heb ik vanaf dag één gezegd'

Gepubliceerd: donderdag 11 maart 2021 om 14:10do 11-03-2021 om 14:10

Juventus heeft in 2018 een grote fout gemaakt door Cristiano Ronaldo naar Turijn te halen. Dat stelt voormalig clubvoorzitter Giovanni Cobolli Gigli, die het tussen 2006 en 2009 voor het zeggen had bij de Italiaanse grootmacht.

Juventus betaalde drie jaar geleden 105 miljoen euro voor Ronaldo, die na drie opeenvolgende Champions League-zeges met Real Madrid ook de Cup met de Grote Oren wilde winnen met zijn nieuwe club. Na uitschakelingen door Ajax en Olympique Lyon was dinsdagavond FC Porto te sterk in de achtste finales.

"Juventus heeft een gigantische fout gemaakt met aantrekken Cristiano Ronaldo", reageert Cobolli Gigli tegenover Radio Punto Nuovo. "Ik heb vanaf dag één gezegd: Ronaldo is een geweldige speler, een ware kampioen, maar hij was en is simpelweg te duur. Ze betalen hem een miljoen euro voor elke goal die hij maakt!"

Ronaldo verdient naar verluidt zestig miljoen euro per seizoen bij Juventus. De regerend kampioen van Italië, die nu derde staat in de Serie A en tien punten moet goedmaken op koploper Internazionale, staat een vertrek van de Portugese vedette na dit seizoen niet meer in de weg, melden Italiaanse media.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws